liggendkindSpeelkind, het boek!

Mijn boek SPEELKIND wordt uitgegeven door 248media en in onderstaand stukje (dat ook op de achterkant van mijn boek te vinden is), leg ik je graag uit waarom ik het zo graag wilde schrijven… :

Kinderen zijn net acteurs: ze houden gewoon van spelen! Maar op school is het meestal: ‘Op je billen!’ En thuis schuiven diezelfde billen toch ongemerkt richting smartphone of computer. Dat is jammer, want in hun hart houden kinderen nou juist zo van doen……Tijd voor wat actie dus! Dit boek, bedoeld voor kindercoaches, ouders en leerkrachten die wel behoefte hebben aan wat speelsheid voor hun kinderen, staat boordevol oefeningen uit de theaterwereld die kinderen helpen ‘uit hun hoofd’ te komen en weer maatjes te worden met hun eigen lijf.

poppetje_definitiefWat vertelt jouw lijf eigenlijk? Hoe kom je over? Sta je als een huis, of meer als een muis? Durf je mensen aan te kijken als je praat, of kijk je liever naar de grond? Laat je je stem klinken als een klok, of blijven je woorden steken in je mond? Wat zou het fijn zijn als kinderen de taal van hun lijf (weer) leren kennen. Want uit ervaring weet ik dat je door lichaamsbewustzijn zelfvertrouwen krijgt, je krachtig gaat voelen, weerbaar wordt en mensen je veel beter begrijpen! Aan de hand van – vaak tragikomische – anekdotes en struggles uit mijn werkende leven verklap ik je in dit boek graag mijn tips en theateroefeningen die mij er altijd weer bovenop hebben geholpen en zet ik ze om in praktische tips voor kinderen. Tips voor thuis, voor op school – tips voor altijd!

Wil je alvast een live voorproefje? Klik hier en ga naar Irma’s luisteroefeningen!

Op 3 april was de boeklancering van mijn boek SPEELKIND! Samen met vrienden, familie en andere belangstellenden hebben we het boek gepresenteerd voor publiek. Het boek is goed ontvangen en je kunt het nu bestellen door onderstaand formulier in te vullen. SPEELKIND is uitgegeven in hard cover en kost €19,95 excl. €3,45 verzendkosten.

Hierbij bestel ik het boek SPEELKIND!


Vragen met een * zijn verplicht om in te vullen

  • Ik ben aangesloten bij Adiona, de beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocenten.

adiona_keurmerk_beroepsorganisatie_kindercoach